Teleportti

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 

Mikä on tämä
sisälläni kasvava maa,
vielä kirjoittamaton rakkaustarina,
ilmassa häilyvä tuulen tuoksu,
kosketus jota ei vielä ole
mutta tuntuu jo iholla

Mikä on tämä
sisälläni kasvava maa,
jossa aika on lakannut toimimasta
ja on vain kahden kosken humina,
nimeämättömine äärineen

Mikä on tämä maa,
joka voisi olla mitä tahansa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut