sydämeni huokailevan kuulin
nimeäsi toistavan
se muiston talletti
ja aarteenaan niitä säilytti
Kaihoavana
sisintäni repivä tunteena
rinnassani tunsin
kaipauksen.
Huomaan
rakastuvani
ja
kukat puhkesivat Kesään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan ihana!