Tarvitsen sinua

Runoilija Kultapieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2021
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 22:11

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.7.1992

 
Herään aamuisin kuiskaten nimeäsi.
Katsahdan viereeni, mutta et ole siinä.
Kaipaan sinua,
Miksi juuri sinun piti nukkua pois?
Enään sinä et ole tukemassa ja lohduttamassa minua.
Tarvitsen sinua niin paljon,
Tulen aina tarvitsemaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa vieläkin, aika parantaa, ehkä vähäsen <3 
 

Käyttäjän kaikki runot