Rakkaalle

Runoilija Kultapieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2021
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 22:11

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.7.1992

 
Sinua halasin kun murheita oli, painoin pääni 
lämpimään syliisi, sinua halasin kun iloinen olin.
Sinua halasin ilman koska vaan, mutta nyt olet mennyt.
Oli sinun aikasi lähteä, jään kaipaamaan sinua ikuisesti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä rakkaus jää elämämään ikuisiksi ajoiksi, muistoissa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot