Puolikas

Runoilija Skitsomursu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.3.2021
Viimeksi paikalla: 18.5.2021 21:34

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.8.1996

Olen 24-vuotias skitsofreenikko, joka on kirjoitellut runoja jo jonkin aikaa. Tykkään käsitellä runoissani eniten mielenterveyttä ja rakkaussuhteita.
 
Oletko oikeasti olemassa
vai pelkkä pala kieroutunutta mielikuvitustani;
heräänkö joku aamu yksin
ilman tuttua lämpöä vierelläni
 
Mikä olisikaan parempi tapa kiduttaa romantikkoa
kuin saada hänet rakastumaan,
hyppäämään pommin kovaa ja korkealta,
ja sitten ottaa pois
 
Sydämeni varmasti valahtaisi kalpeaksi
Se lopettaisi lyömisen – pitkäksi hetkeksi
kunnes joku päivä,
joku iskisi sen käyntiin
niin kuin lääkärisarjoissa tehdään
 
Mutta entä jos en halua
kuin juuri sinun lämpösi?
Entä jos se joku muu
on kylmä kuin Jääkuningatar?
 
Käperryn vierellesi, enkä halua
mihinkään muualle;
en mihinkään paitsi kainalosi kulmaan
Pyyhi pois painajaiseni
sillä minä olen sinun
ja sinä olet minun
ja se riittää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti ajateltu, kaksin on usein kaunihimpi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot