Ei tiedä mitä on yksinäisyys ennen kuin on jonkun päästänyt lähelleen. cc Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 15.4.2021 21:29 Star Kannattaa yrittää etsiä kuitenkin sitäkin toista <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.4.2021 1:16 tulukset -niinpä! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.4.2021 2:03 tuutti2021 ...tai kolmatta tai neljättä... tai... ; ) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut