Minä Ikävöin

Runoilija kuihtunut_ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2004
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 12:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä näen
sinut tuossa tuiskuavassa
tuulessa, viimeisessä yön
hengen vedossa, auringon noustessa esiin,
kuin saapuisit töistä taas kotiin

Minä tunnen
kuin kevyesti koskettavat auringonsäteet
olkaani vasten nojaisivat, kuten kätesi
lämmin paino joskus nojasi

Minä ikävöin sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis.

Lämminhenkinen hieno runo :)

Kauniin Haikea runo,
jossa Kaipaus Tuntuu Vahvana.

Pidin, Paljon.

Kaunis, haikeudessaan elämänmakuinen, lämmin ja koskettava runo, muistoruno. Pidän.

todella eläväisesti kirjoitat kaipuusta. kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot