On vaikea yrittää ymmärtää,
miltä tuntuu se henkilö menettää,
kenen kanssa on elänyt kaikki nämä vuodet,
kenen kanssa on jaettu ilot ja huolet
Vielä kaikki ei ole lopussakaan,
tulee hetkiä jolloin vain haluaisi luovuttaa
muttei kuitenkaan tehdä niin ei saa,
sillä takana näiden sumuisten vuorten -
nousee taas aurinko,
tuoden meille uuden huomen.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit