Rakkain,
vaikken olisi lähelläsi,
tiedät, sinut uneen
rauhalliseen
tuudittaisin
Ja vaikket kuulisi ääntäni,
tähtien seasta
sinulle laulaisin,
satuja kertoisin
Ja vaikket minua koskaan näkisi,
näkisin minä sinut,
Rakkain
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi