Äitienpäivänä

Runoilija RunoNosta

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2020
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runossa maailmat kohtaavat. 
 
Parasta parasta
   olet itsestäsi antanut
   muitten huolia kantanut.

Rakkaus ei koskaan häviä.
Rakkaus voittaa aina: 
   maanantaina, tiistaina,
   keskiviikkona, torstaina,
   perjantaina, lauantaina, 
rakastuu uudelleen sunnuntaina.
Rakasta rakasta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis
Koskettavaa, tämä on hyvin tunteikas päivä.
 

Käyttäjän kaikki runot