Tyhjä paperi
Huhtikuun lumisateessa
peittynyt jäälakeus
Arvaanko astua
Kantaako kauas
Tuuli peittää jälkeni
Huhtikuun lumisateessa
peittynyt jäälakeus
Arvaanko astua
Kantaako kauas
Tuuli peittää jälkeni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Valkoista ja kaunista runoilua.