Kevätpäivän tasaus

Runoilija RunoNosta

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2020
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runossa maailmat kohtaavat. 
 
Kevät yön ja päivän tasaa
saisinko tuntea samaa
että pitkä talvi on ohi
että sinä olet valoni

Vaikka talven jäljet muistaa
taas elämä sen kuiskaa
voimme yhdessä jakaa
valo varjoa halaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrasaan ihanasti tasattu, kevät tulee vauhdilla.
Kiitos. Onkin ollut talvi kahdessa merkityksessä myös henkilökohtaisesti. Kevät on odotuksessa kaikin tavoin. 
 

Käyttäjän kaikki runot