Syystanssi

Runoilija RunoNosta

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.12.2020
Viimeksi paikalla: 22.2.2024 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runossa maailmat kohtaavat. 
 
Joko syksyn tuuli ehti
joko haettiin viimeinen lehti
harava yhä laulaa valssia
ympärillä lehtien tanssia
tuulen pyörre keltaisenaan
tanssittaa valoa maisemaan

Ei irtoa lehti viimeinen
kunnes sen hakee tuuli keväinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kuvailtu lehtien "tanssia", joka on niin kaihoisan kaunista.
Kiitos :)
Syystansseissa on raskaus ja kepeys. Viimeinen säe melkein kuin hymyilty laulu.  :)
Kiitos kivasta kommentista. 😀
Kiva lempee syksyn tuuli puhaltelee tuossa leikkisästi 
 

Käyttäjän kaikki runot