En aio kertoa sinulle,
että se kirpaisi ihan hetken
nähdä sinut kävelemässä jonkun toisen kanssa
tietäen,
että se ei välttämättä ole kukaan,
ja tajuten,
että juuri siltähän mekin varmasti näytimme
Ja samassa muistin muut
siinä ympärilläni
ja tiesin,
että minä ansaitsen enemmän
kaikesta huolimatta.
Tiesin,
että minulla
on
enemmän.
Syvemmällä,
kuin se pieni kirpaisu,
minä olen onnellinen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
osaavasti osaat runosi muotoilla, ajatuskin sopii mukaan
luin ton ensimmäisen
mutta sitten luin tän ja kolmannenkin
ja tykkään
Lohdullisen kaunis haikeudestaan huolimatta! Hyvää syntymäpäivää! :)
onpas loistavasti kirjoitettu runotarina, pidän kovasti. :)