Minä en osaa enää kirjoittaa
muuta kuin
ikävää
odotusta
ja kaipausta
Ajatukset ja kappaleet
pyörivät karusellia mielessä
Aamut ovat jo liian viileitä
ja iltaisin on liian pimeää
Ja ei, juuri nyt mikään ei taida olla ihan hyvin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aaa, ihana.