Mielenhäiriössä
kirjoitin kaikki kipuni
rautatieaseman lattiaan
samalla huutokauppasin tunteeni
ja istuin lattialle odottamaan
Vahingonteosta koituva sakko
kuuluisi kaiken oikeudenmukaisuuden nimissä
maksettavaksi sinulle
Lisäksi saatan saada sanktioita
huutokaupan järjestämisestä luvatta
Mutta eipä niitä aseman lattiassa olevia haavoja
voi rahalla korvata,
joten pidä omasi.
En minä sinulta mitään kaipaa
(paitsi salaa edes anteeksipyyntöä)
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
raadollisen kaunista.
oi vau.