Jumalallista rakkautta

Runoilija Karpalo


jotkut naiset rakastavat
olla palvonnan kohteena

jotkut miehet rakastavat
palvoa naistaan

Jumalallista rakkautta

arvostusta, kunnioitusta  - 

antaa heidän 
            nauttia siitä ❤



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollainen rakkaus on yleensä ikuista <3 
ihanteellisesta todellisuudesta kirjoitat

upeaa
Juu

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut