jotkut naiset rakastavat olla palvonnan kohteena jotkut miehet rakastavat palvoa naistaan Jumalallista rakkautta arvostusta, kunnioitusta - antaa heidän nauttia siitä ❤ oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.2.2022 15:23 Star Tuollainen rakkaus on yleensä ikuista <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.2.2022 16:15 seba ihanteellisesta todellisuudesta kirjoitat upeaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.2.2022 19:48 artojohannes Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.10.2023 16:03 Oiva Utumaa Juu Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
upeaa
Sivut