ei särkynyttä voi korjata ehjäksi kumileimasin ihmisarvon menetys byrokraatin käsissä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.10.2022 22:06 Kaseva Kuin yht.kunn.,poliittinen kannanotto joka sopii elämän kokonaisuuteen yksilötasoilla ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.10.2022 12:23 Star Koskettavaa, jeesusteippi voi joskus auttaa vähän. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut