Sade ropisee hiljalleen kattoa pitkin maata kohden. Katselen harmaata taivasta, kuin harmaus verhoaisi ympärilleni peittäen värikästä energiaa kauemmas ja kauemmas.. pikkuhiljaa niin kauas, etten enää löydä valopilkkuani.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi