Halventavaa huvitusta. Pyykkikoriin tuhruiset elisillan muistikuvat, karuimmat hukutettu humalalla. Painajainen pelkurille aidot kasvonsa paljastaa, vasta sen jälkeen kaunis uni tulla saa. Avaimia yhtä monta, kuin on tarinaa lohdutonta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi