Piirsin selkääsi kuvioita elämästä, eilisestä, kauniista hetkistä. Uudesta näkökulmasta näytit maailmaa, kuin syntynyt ois tänne uudestaan. Sinusta saan energiaa, maagista voimaa. Hiekalla kuvioita unelmista, suurista ajatuksista, kuin mieleni vaeltamassa uudelleen luoksesi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi