Jätit jälkeesi tyhjiön, johon tein
kotini,
ei siellä mitään ole, joten se sopii minuun
hyvin.
Ennen tunsin oloni hyväksi, nyt vain
tyhjäksi.
Kuoreksi, joka taistelee tuulta vastaan
pitääkseen itsensä koossa. Ilman syytä.
Niin, älä vaan tule takaisin ja
täytä kotiani. Kotiamme.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienoa tekstiä!