Elämä rakentuu pienistä unohdetuista
hetkistä, siksi
sitä usein eletään menneisyydessä
tai tulevaisuudessa.
Jossain vaiheessa kaikki kuitenkin tuntuvat merkittäviltä,
joten miksei niitä koskaan
ajattele silloin kun asialle
olisi vielä jotain tehtävissä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinpä niin... elämän suuria asioita, joita ihmisen pieni mieli on joskus vaikea käsittää. Tai sitten se on se sydän, joka tuntee ja tekee mitä haluaa, järjestä piittaamatta..
Kaunis on runosi!
Suurta viisautta tässä, suosikkeihini. :)