Laskeudu jo jouluun
auta ajatustesi ahjoilla
kuin lumihiutaleet Ouluun
muista läheisiäsi lahjoilla.
Joulumusiikki rauhoitaa
tähdet tuikkivat jouluyössä
jouluruokaa syödä saa -
vain tontut huhkivat työssä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi