Mustarastas pihamaalla rääkyy ja pauhaa.
Eivät anna sille poikaset hetken rauhaa.
Pesä karkea kyhätty on risuista - heinistä.
Läpiveto ainainen käy pohjasta ja seinistä.
Kaikkiruokaisena ravintoaan tunkiosta tonkii.
Monet maukkaimmat matoset poikasilleen onkii.
Jälkikasvu kaikkeen ruokaansa hanakasti tarttuu.
Huomaamattaan lentokykyisiksi rastaiksi varttuu.
Selite:
Huhtikuisia tunnelmia...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voikun tämä oli kiva!