Avaruus on kävellyt luokseni
ja osoittanut kaikilla väreillään
iäti jumaloivansa minua/olevansa niin minua kauniimpi
ja ottavansa minut alleen -
rakastelemaan
tätä maailmaa
koska me kaikki olemme vain tuhkaa ja varjoja.
Palamme kuin hyönteiset -
liekkeihin lentävät haaveemme
eivät tule syntymään enää uudelleen
ollakseen kuolemattomia.
Olen oppinut lukemaan
taikuutta taivaasi auroroista
kun niin monin tuhansin kasvoin
on kantanyt minua kosmos.
Olen oppinut sen vihreän valon
luovan useimpia hirviöitä
ja katseesi armaan
olevan heijastus.
Kuinka rakastan kirkkauttasi.
Pimeytesi kartoitan.
Avaruus on kävellyt luokseni
ja tehnyt minusta tähden.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut