Minun piti kirjoittaa unelmista,
suloisista suukoista.
Huomasin kuitenkin kirjoittavani jostain kauniimmasta,
elämää suuremmasta.
Kirjoitin toisilleen sopivasta parista.
Kahdesta ajatuksesta,kahdesta sielusta
Yhdestä rakkaudesta,
Teistä.
Selite:
Kauneimmalle hääparille
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Helvetin kaunis hääruno ! <3
Aivan ihana. :)
Hieno ja kaunis runo onnekkaalle parille