Pitää elää hetkessä.
Yrittää selviytyä
ja
olla miettimättä.
Ei saa pysähtyä.
Jäädä paikoilleen,
muuten huomaa
ahdistuksen
joka
muuttuu
mielen
syövyttäväksi
tuskaksi.
Selite:
Tuskainen ajatus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi