Teräväreunainen taivaankansi katsoo meitä Kun makaamme kolikot silmillä läpi elämän Olemme luopuneet aisteista Olemme luoneet uusia Olemme enää hetken oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 31.8.2024 9:52 Luurankovalssi Näissä sanoissa synkkyys ja kauneus ovat kiehtovasti kietoutuneina. Upea runo! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.8.2024 12:53 Nukke_neiti Kiitos paljon❤️ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.9.2024 16:34 Star Aisteista ei pidä koskaan luopua vapaaehtoisesti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.9.2024 20:15 Nukke_neiti Samaa mieltä, niitä tulisi vahvistaa. Myös sitä kuudetta ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut