Teippii, niittii, liimaa,
rakkautta kasata koitin.
Jäin yksin tuntien kylmää viimaa,
itselleni vain yksinäisyyden voitin.
Sain sulta arvan kätteen,
löysin sen kädestäni keskellä tän jätteen.
Vaik arpaa miten raavin,
en tiedä tuutko takas.
Kohta olet kanssa vaavin,
ja sydämmes sit valtaa tuo uusi rakas.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi