Olen itkenyt tuhat kyyneltä.
Joskus jopa enemmän.
Jättänyt monta hengenvetoa väliin.
Koska pelkään, toivon ja elän.
Koska tunnen jotain niin suurta että muu lakkaa merkitsemästä.
Sinun silmissäsi näen paljon salattua, paljon padottua.
Pidättyväisyyttä.
Ehkä joskus ymmärrät kaiken merkityksen kun joudut vuodattamaan toiselle yhtä monta kyyneltä.
Toivon harmaiden lasiesi joskus vielä rikkoutuvan.
Toivon että näet elämän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi