Syksyyn sisältyy onnellisuus

Runoilija Emily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003
Viimeksi paikalla: 6.2.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   as long as I want to  
つ ت つ

HORISONTTI EI OLE KAIKKI KAIKESSA (Loe)
 

Niin monia siltoja,
joiden yli en vielä ole kulkenut.
Tuhansia tuoksuja
vielä vieraita,
monien merien tuulet
vielä tuntematta
ja useat huulet suutelematta.
Mutta silti jo niin paljon eletty,
tuhannet tiet kuljettu,
ihojen pehmeydet tunnettu
ja taivaan suuruutta ihmetelty.
En mitään muuta voi kuin
onnellinen olla.

Selite: 
On ollut hyvä syksyn alku, ja vaikka paljon vielä kokematta, olen onnellinen jo kaikesta koetusta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Täyteläinen, ihanasti kirjoitettu runo onnellisuudesta.

kaunis. ihanan lohdullinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot