Mitäpä minä enää
sinusta osaisin sanoa,
känkkäränkästäni, pörröpäästäni,
sinusta maailman suloisimmasta,
poissaolevasta, lähteneestä.
Enää en osaa sanoa,
ikävöidä kylläkin,
enkä tiedä muuta kuin sen
että sinä lähdit,
sinä lähdit.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaikki kokevat kaipuuta ja ikävää jossain vaiheessa elämää.
ihana, kaipausta herättävä runo