Nimetön

Runoilija ritsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten katseesi voi olla,
niin arveluttava ja silti turvallinen.
Siniset silmäsi katsovat tyhjyyteen.

Voisin vain heittäytyä,
tuntea kuinka katsoisit minua
juuri noilla silmillä.
Rakastaisit ja arvostaisit.

Silti katseesi harhailee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot