se kestää kuukauden tai viikon

Runoilija ritsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tavoitteenani käydä
läpi aakkoset elämäni aikana

viime kesänä J
...parikin

sittemmin olen edennyt

pitäisiköhän kohta jälleen
vaihtaa ne nimikirjaimet...

sinne kirkkoniemen sillalle.

kaivertaa veitsellä
tehdä tunteella
ajatella sydämellä

järki sanoo
ettei kannata

sillä mikään ei ole ikuista

... turha mennä hyvää siltaa pilaamaan
.....hairahduksilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Veikeä runo,ironiaakin ripaus.

 

Käyttäjän kaikki runot