vie koko käden

Runoilija ritsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minkäs teet,
se voi vain tulla ja ottaa
keneltäkään kysymättä

uhrinsa,
niin helppoja
ja varmoja

yrittää olla vain miettimättä asiaa.
silti
....pulssi kiihtyy
....kädet hikoaa
....äänensävy vaihtuu

jäin jälleen kerran kiinni

Selite: 
shit sherlock
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot