Tänään sen taas ymmärrän.
Olen kokenut elämässäni paljon pahaa,
mutta joku päivä se kaikki tekee minusta vahvan ja kokonaisen ihmisen.
Pahan avulla löysin itselleni tarkoituksen.
Niin kauan kuin voin auttaa muita kokemuksillani,
jättää joltain samat virheet väliin;
Niin kauan minulla on syy hengittää ja elää.
Koko elämäni pelkäsin tuntea.
Nyt tunnen paljon,
heräsin henkiin ensimmäistä kertaa elämässäni.
Minä tunnen
ja minä teen siitä vahvuuteni.
Liikaa olen taistellut nyt luovuttaakseeni.
Minä päätän elämästäni
ja minä päätin elää ja tuntea täysillä!
Selite:
Juu.. Ensimmäistä kertaa mä alan tuntemaan täysillä niin hyvät kuin pahatkin tunteet ja se vie mua eteenpäin parempaan huomiseen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi