Uusi vuosi

Runoilija huoh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaaosta. Sinne täytyy vain sukeltaa sekaan.
 

Taas on vuosi vaihtunut;
viime vuosi toi tullessaan paljon hyvää.
Paljon on taas elämästä opittu,
silti on taas uusi vuosi vienyt jalat alta.
Taas on ollut ahdistus sisällä,
mutta onneksi on uudet keinot tulleet jo käyttöön.
Enää en yritä juomalla surua unohtaa.
Kipu on kohdattava,
jotta sen voi voittaa.
Paljon yhä itsestään kohdattava,
mutta viime vuosi todisti sen olevan mahdollista.
Ehkä tämä alku kankeus taas muuttuu voitoksi.
Liikaa on jo opittu,
jotta kaiken voisi hukkaan heittää.
Antaa siis tulla vaan;
tämä tyttö on valmis!

Selite: 
Ehkä tämä elämä vielä muuttuu helpommaksi. Esteethän on vain tehty voitettaviksi :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, kaunis. Olet saavuttanut sen mitä olet aina halunnut ja tavoitellut. Minä myös otan tästä oppia, kiitos.

Hyvä runo. Sen näkee sitten, mitä tämä vuosi tuo tullessaan...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
huoh Nimetön 2.5.2013 2 Runo
huoh Ihanan sekava elämä 7.4.2009 0 Runo
huoh Nimetön 14.10.2008 0 Runo
huoh Nimetön 14.10.2008 0 Runo
huoh Nimetön 14.8.2008 0 Runo
huoh Uusi vuosi 12.1.2008 2 Runo
huoh Ystävälle 27.8.2007 4 Runo
huoh Nimetön 9.3.2007 0 Runo
huoh Nimetön 28.2.2007 1 Runo
huoh Nimetön 27.1.2007 2 Runo