Sä satutit mua,
sä raiskasit mut.
Sä alotit sen pahan kierteen mulle.
Mä tahtoisin kiduttaa sua,
tappaa sut.
Mut samalla mä olen kiitollinen,
koska osaksi sun takia mä olen tänään oma itseni.
Mä olen vahvempi kuin sä tulet koskaan olemaan.
Sä oot sairas paska,
pieni kiero ihminen.
Tavalla tai toisella mä uskon,
että sulle ei oo käyny hyvin.
Karma kyllä löytää aina sen ansaitsevat.
Joten tänään mä olen sua ylempänä
enkä anna sun enää satuttaa mua.
Mä en siedä lasten hyväksikäyttäjiä.
Te ette ansaitse elää.
Mut tästä lapsesta kasvoikin nainen,
joka kyllä suojelee viattomia kaikenlaiselta pahalta.
Hyvä elää nyt mussa.
Selite:
Vihdoin olen asiasta päässyt yli ja voin jakaa asian muille. Elämä aina välillä yllättää iloisesti :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi