Takertuneena aina jonnekin
ruohon korsiin
hämähäkin seittiin
kuusen oksaan.
Värinsä vaihtaneena
kuolemaa odottaen
ja silti niin kaunis.
ruohon korsiin
hämähäkin seittiin
kuusen oksaan.
Värinsä vaihtaneena
kuolemaa odottaen
ja silti niin kaunis.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis syysruno
mutta niin totta.