Taakse
syksyn lehtien
ja sateiden
tummentuvien iltojen
jätän sut
ja sun alaspainuvan pään
katson mieluummin kevääseen
ja taivaalle
jossa linnut jo mulle siivillään vilkuttaa.
syksyn lehtien
ja sateiden
tummentuvien iltojen
jätän sut
ja sun alaspainuvan pään
katson mieluummin kevääseen
ja taivaalle
jossa linnut jo mulle siivillään vilkuttaa.
Selite:
Haaveilua, mietiskelyä vain
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
paras katsoa eteenpäin
kunhan ei ketään sillä loukkaa
tai jätä suruun