Jos sanot kirjoittamista luovaksi
Et ole ollut runoilija
Selkä seinää vasten sanat
pitävät kiinni
raavittuja ranteitani
Hengitän punaisen pohjoisen savua
ajatusteni kuulusteluhuoneessa
valo vasten kasvoja
sinä jossain kaukana
poljet minua karkuun
Ja paperiarkit kolisevat vasten
lastulevypöytää
Haaskalinnut tekevät
pesänsä herkkyyteeni
eikä mikään minussa ole
niinkuin ennen.
Et ole ollut runoilija
Selkä seinää vasten sanat
pitävät kiinni
raavittuja ranteitani
Hengitän punaisen pohjoisen savua
ajatusteni kuulusteluhuoneessa
valo vasten kasvoja
sinä jossain kaukana
poljet minua karkuun
Ja paperiarkit kolisevat vasten
lastulevypöytää
Haaskalinnut tekevät
pesänsä herkkyyteeni
eikä mikään minussa ole
niinkuin ennen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvin kuvaat luomisen tuskaa,pidän.
Luoja lumen loi.
Luojan luomaa lumenluoja.
Luojan luoman lumen loi.
Vesilätäkkö jäi.
Riipaisevan rakkauden.
Menetetyt elämät.
Särkyneet sydämet
Ja kakken jälkeen.
Edelleen.
Luomisen pakko.
Rumia ja rupisiakin
Hyvä kirjoittaa.