Olemmeko huutaneet koko päivän
kinastelleet koko yön?
paiskoneet ovia ja sanoja,
joita kumpikaan ei....
Kuumat kyyneleet polttavat
nokisia nauhoja kasvoilleni
ja muistutan isääni niin että
vilu käy
En katso sinua enää
sekuntiakaan
en vain kestä kestä puoltakaan
ilman.
kinastelleet koko yön?
paiskoneet ovia ja sanoja,
joita kumpikaan ei....
Kuumat kyyneleet polttavat
nokisia nauhoja kasvoilleni
ja muistutan isääni niin että
vilu käy
En katso sinua enää
sekuntiakaan
en vain kestä kestä puoltakaan
ilman.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sitä kun sanasta miestä ja sarvesta sitä?
Mikä mokoma se olikaan.
Hengitä.
Ja se sovinnon hetki.
Siksi kannattaa riidellä.