Joulun taika
nyt on se aika
maassa lunta
ei se ole vain unta
Joulun lapsi seimessä nukkuu
Joulukuusi
Koska tulee joulupukki
nyt on se aika
maassa lunta
ei se ole vain unta
Joulun lapsi seimessä nukkuu
Ajatukset turhuuteen hukkuu
Mikä jouluna on asia tärkeä
Mikä jouluna on asia tärkeä
Ettei mikään voisi sydäntä särkeä
Joulukuusi
Tuore, uusi
Loistaa kynttilät
Lapset empivät
Koska tulee joulupukki
Nukkuu yöllä kuin tukki
Aamulla varhain
Hetki on parhain
Odottaa alkaa
Hyppii välillä tasajalkaa
Joululaulut soi
Kaikille hyvän mielen luoda voi
Hyvää joulua kaikille,
Lapsenmielisille
Hetki on parhain
Odottaa alkaa
Hyppii välillä tasajalkaa
Joululaulut soi
Kaikille hyvän mielen luoda voi
Hyvää joulua kaikille,
Lapsenmielisille
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut