Isä olet muisto vain mielessä olet ain sulta paljon sain kun turvaa hain ei tylsää ollut lainoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.11.2018 21:00 superNatiivi Muistoihin kaartaa matkamme. Kumarrus runoilijalle. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.11.2018 23:46 Star Upea runo. Toivottavasti muistamme hyviä isiä, heidän eläessä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.11.2018 6:50 epeli Koskettava runo. Oma isäni on ollut mullan alla jo lähes viisikymmentä vuotta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.11.2018 10:09 Anatta Koskettaa herkkä runosi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut