Elämän hetket nuo
monet vie jonkun luo
polut
ja pitkospuut
unohtaa kaikki surut ja muut
kun viettää aikaa rakkaiden kanssa saa
lähenee taivas ja siintää maa
monet vie jonkun luo
polut
ja pitkospuut
unohtaa kaikki surut ja muut
kun viettää aikaa rakkaiden kanssa saa
lähenee taivas ja siintää maa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihanin riimein.
Sivut