Kun en tiedä

Runoilija beautiful end

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.9.2023 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun en tiedä minne kulkea

En kuule oksien rapinaa edessäpäin


Tyhjä syli

Tyhjät kädet

Minä vien sinut kivuttomille metsille

Minä kannan sinut sieltä takaisin ilman painoa keuhkoissa

Sinä olet minun paras ystäväni ja sinun katsettasi minun on jo nyt kova ikävä

Ei kaiu haukkusi enää tämän matkan jälkeen

Ei ole sinun kuonosi kuvaa auton ikkunassa

On vain tyhjä kaulapanta

Ja särkynyt sydän

Johon niin kovasti koskee

Minä lupaan sinut haudata vaikka on routa

Se sama routa jonka sulatit minun yltä
Selite: 
Miten voi koiraa niin paljon rakastaa.
oletus

Kommentit

Koiraa voi rakastaa, joskus jopa enemmän kuin ihmistä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot