Äidin muisto

Runoilija beautiful end

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.9.2023 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En löydä mihin tarttua

Ei syliä tai sormia mihin takertua

En näe muistoissani hymyä mihin vastata

Kaiken sen pahan jälkeen tänään itken

Kun en saanut niistä muistoista
äidille polkua rakentaa

Vaan hiljaa
hyvin hiljaa

On teidän lapsuutenne jonkun muun mieleen haudattu

Kuitenkin tänään, 
herään ja 
niin herään ja teitä silitän

voi luoja kuinka teitä rakastan

vaikka luojaa kaksi kertaa vihasin
Selite: 
Kaksi kertaa viety ne vauvamuistot ja tänään se sattui niin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen syvästi pahoillani, monenlaisia kohtaloita.
 

Käyttäjän kaikki runot