Olen rakentanut itseäni uudestaan, pala palalta
Yrittänyt paikkailla jälkiä, joita menneisyys minuun kaiversi
Juuri kun opin uudestaan luottamaan
Sinä tulit ja löit kaiken hajalle
Juuri kun opin uudestaan rakastamaan
Sinä käänsit selkäsi ja jätit minut kiskoille makaamaan
En enää pysty katsomaan ketään silmiin
Koska häpeän itseäni
Kun annoin sinun rikkoa minut
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi